+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK
Комплексний підхід в сфері рентгенологічних досліджень:
високотехнологічне рентгенівське устаткування витратні матеріали та обладнання для рентгенлабораторій засоби захисту від рентгенівського випромінювання програмне забезпечення для обробки знімків професійне сервісне обслуговування

Продукція

Відгуки (2)

Змінили постачальника на плівку, реагенти та інші розхідники і хочу сказати велике для дякую за ваш сервіс, бо вже маючи справу з іншими постачальниками є з чим зрівнювати. Завжди проконсультують, документально все гарно оформлюють, підвезуть продукцію вчасно. Так тримати, ви підтримуєте сервіс на високому рівні, якість продукції також задовольняє. Рекомендую однозначно, купуйте вітчизняне.

Відповісти

Фирму знаю давно, а на новую страничку обратил внимание недавно :(

Відповісти

Компанія «ONIKO» - постачальник-реалізатор №1 в сфері рентгенологічних досліджень.

Найкраще високотехнологічне рентгенівське обладнання, витратні матеріали та обладнання для рентгенлабораторій, засоби захисту від рентгенівського випромінювання, програмне забезпечення для обробки знімків. І крім цього, фахівці компанії також здійснюють комплексне, професійне, сервісне обслуговування.
«ONIKO» один з кращих постачальників обладнання для медичної сфери різного спрямування. Адже всі ми знаємо, що кваліфікація медперсоналу - тільки половина успіху в лікуванні пацієнтів. Медицина як система наукових і практичних знань, вимагає додаткової допомоги у вигляді медобладнання, яке необхідно для точної діагностики, терапії, реанімації та реабілітації.

Вся продукція, яка пропонується нашою компанією для рентгендіагностичного процесу, пройшла державну реєстрацію і внесена до Реєстру виробів медичного призначення, які дозволені для використання в клінічній практиці в Україні.

Розробку засобів індивідуального та колективного захисту ми почали в 2000 р в зв'язку з прийняттям Закону України № 15/98-ВР від 14.01.98 "Про захист людини від впливу іонізуючого випромінювання" і першими в країні освоїли серійне виробництво з 2001 р (реєстраційне посвідчення № 296/2001 від 16.08.2001). Перереєстрацію пройшли у 2006 році (реєстраційне посвідчення №5253 / 2006 від 18.07.2006 р).

На сьогодні ми зберігаємо лідируючі позиції в медичній галузі і продовжуємо проводити наукові розробки щодо покращення нашої продукції. Відпрацьовано дизайн моделей засобів захисту, які зручно носити лікаря-рентгенолога та використовувати пацієнтам.

Ми поставляємо першокласне обладнання для клінік, стаціонарів, приймальних покоїв. Використання якісної медичної техніки передбачає наявність медичних витратних матеріалів, які йдуть в зв'язці з приладами і підвищують результативність їх дії.

Саме у нас ви зможете придбати багато видів медичного обладнання.

Адже використання якісного медичного обладнання в лікарнях і клініках має першорядне значення. Це обладнання дозволяє медичним працівникам (таким як технічні фахівці і лікарі) оцінювати стан здоров'я пацієнта і рятувати життя, а учням-інтернам відпрацьовувати важливі медичні знання. У нашому каталозі продукції представлені різні типи обладнання, які безперебійно працюють, щоб забезпечити належне лікування пацієнтів.

За роки плідної роботи компанія зарекомендувала себе на ринку надійним постачальником.

Якщо вам необхідно придбати медичне обладнання в Україні для приватних медичних кабінетів, приватних клінік або державних установ, ми пропонуємо сучасні моделі, адекватні ціни, гарантії якості від виробників.

Професіоналізм лікарів і медобладнання від «ONIKO» - результативний тандем!